Mijn naam is Laura van Haren, eigenaresse van Traveltastic.

25  jaar geleden heb ik de stap gemaakt om als reisadviseuse mijn eigen onderneming te starten. In deze 25 jaar ervaring heel veel van de wereld mogen zien, proeven, beleven en ervaren, ook als onderneemster!   Als eerste “mobiele” reisagent van Nederland van start gegaan, om daarna een “stenen” reisbureau Star Travel te openen in Hedel.   Na het sluiten van het reisbureau heb ik 4 jaar in het buitenland gewoond waarbij ik veel internationale ervaring in de reiswereld heb opgedaan! Sinds september 2015 weer terug in Nederland en weer direct aan de slag gegaan als zelfstandig reisagent. 25 jaar ervaring en dus nooit stil blijven staan… Ook nu niet! Vanaf november 2018 heb ik weer een reisbureau geopend! Voor mij, maar ook voor vele mensen in de omgeving,  in het vertrouwde “reisbureau pand” met dus ook weer dezelfde onderneemster! Natuurlijk zullen er dingen veranderd zijn en anders zijn, waaronder de naam:  “TRAVELTASTIC travel experiences”

Vanuit dit kantoor kan ik nog meer service bieden en natuurlijk mag je nog steeds datgene verwachten wat je altijd van mij gewend bent (geweest): goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, maatwerk, servicegericht, klantvriendelijk en vooral klantgericht! Je kunt binnenlopen tijdens de openingstijden, maar natuurlijk ook op afspraak wanneer jij het wenst! Traveltastic is aangesloten via Reisbureau Donkers te Oss bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en haar dienstverlening is in overeenstemming met de voorwaarden van deze organisaties.

Reiservaring

Ik kan je veel vertellen en adviseren uit eigen ervaring.

Een individuele rondreis Australie, Trouwen in het buitenland of een prachtige huwelijksreis, een groepsrondreis door China. Beleef geweldige safaris in Kenia, Tanzania of Zuid Afrika! Misschien denk je aan een reis naar Toscane of Puglia? Wintersport  in Italie, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland of Slovenia; het kan allemaal! Geniet van bruisende steden zoals Valencia,  Sydney, Taipei, Bangkok, Rio de Janeiro, Londen, Miami of Oslo. Of een autorondreis door Florida en verleng aan het strand van Jamaica. Maar denk ook aan de ABC eilanden,  de Mayacultuur ontdekken in Mexico, Zuid-Amerika beleven in Brazilië, watersporten op de Kaap Verdische eilanden of een cruise. Even helemaal niets op een droom bestemming als de Malediven,  Mauritius of Koh Samui … Cultuur en culinaire belevenissen in Thailand, Sri Lanka en Bali; ik vertel u er alles over. Dat is een kleine greep uit de vele reiservaringen die ik zelf heb mogen meemaken!

Over-ons_Travel-tastic_Reisadvies

Specialiteit

Mijn specialisatie is het samenstellen van ‘reizen op maat’. Dit kunnen diverse vakantiereizen, stedentrips, huwelijksreizen, familie (gezin) reizen en bedrijfs reizen zijn. Ik regel de reizen altijd samen met de reizigers, waarbij alle wensen worden meegenomen. Omdat ik zelf een zeer diverse reiservaring heb, kan ik elke klant helpen. Op deze manier kan iedereen, zijn eigen unieke droomreis maken.

Neem direct contact op!