Culinaire reizen

Een geweldige manier om heerlijk ontspannen te reizen en tegelijkertijd culinair te genieten. Unieke samenstellingen, verfijnde smaakexplosies, prachtige wijn / spijs combinaties en dat op de meest prachtige plekken in de wereld! Tezamen met onze culinaire expertise plant Traveltastic voor u uw culinaire droomreis!

Een culinaire reis is op diverse manieren in te vullen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een  van de beste restaurants wereldwijd, genieten van exclusieve gerechten, of juist het deelnemen aan bijzondere kookcursussen. Geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Truffelreis naar Toscane, een wiskey tour door Schotland, Culinaire stedentrip, of kookcursus in Azië? Combineer een rondreis Zuid Afrika met safaris en culinaire hoogtepunten of laat u volledig culinair in de watten leggen tijdens een cruise.

Individueel, familiereis of gezinsvakantie, als groepsreis of bijvoorbeeld studiereis voor uw keuken brigade! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inspiratie culinaire reizen

Maleisië inclusief gids/chauffeur | Rondreis

Schotland | Rondreis

Zuid Afrika | Rondreis